Agenda

DOORLOPENDE GROEP (begeleiding Anneke Breedveld en Bianca Vermeij)
Iedereen die bekend is met Vipassana-meditatie of mindfulness is welkom op de woensdagavond. Lijkt het je iets om je beoefening te ondersteunen door eens per week met andere mensen te mediteren, kom dan een keer vrijblijvend langs – of meld je meteen aan. Om de week hebben we begeleiding van Anneke of Bianca. De avonden bestaan uit een dhammatalk, zit- en loopmeditatie en een nabespreking. Op de onbegeleide avonden luisteren we naar een opname van een dhammatalk of een begeleide meditatie van een leraar uit binnen- of buitenland. Inbreng van de groepsleden wordt hierbij zeer gewaardeerd!

  • Locatie: Zoetestraat 5, Haarlem.
  • Tijd: iedere woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur.
  • Data (onderstreepte data zijn begeleide avonden): 11, 18, 25 jan., 1, 8, 15, 22 feb., (1 mrt. géén bijeenkomst) 8, 15, 22, 29 mrt.,  5, 12, 19 apr., (26 apr. en 3 mei géén bijeenkomst) 10, 17, 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni.
  • Kostenbijdrage: € 92. (voor 23 bijeenkomsten; bij latere aanmelding hoeven alleen de resterende bijeenkomsten betaald te worden, à € 4 per keer). Dit is excl. dana (vrijwillige bijdrage of gift) voor de begeleiding. Het is ook mogelijk een bepaalde periode mee te doen i.p.v. het hele halfjaar. Bovendien is er een regeling mogelijk voor minderdraagkrachtigen (klik hier).
  • Aanmelden; je aanmelding is definitief na ontvangst van de bijdrage op onze bankrekening (zie Aanmelden-pagina).

OEFENGROEP INSIGHT DIALOGUE (deels online (via Zoom) en deels fysiek (afwisselend in Haarlem en Leiden))

In het nieuwe jaar gaan we verder met de doorlopende oefengroep Insight Dialogue. Heb je enige ervaring met deze meditatiemethode en lijkt het je fijn om twee keer in de maand met andere beoefenaars bij elkaar te komen, sluit je dan bij ons aan. Deze avonden vinden deels online (via Zoom) en deels fysiek (afwisselend in Haarlem en Leiden) plaats.

AGENDA ANDERE VIPASSANA-CENTRA IN DE REGIO EN ONLINE: klik hier.

ALGEMENE INFORMATIE:

  • Informatie over inschrijving en annulering vind je in onze algemene voorwaarden.
  • Als de bijdrage een probleem is, dan is overleg hierover mogelijk. Neem hiervoor contact op met Vipassana Haarlem via het contactformulier.